Ilmainen toimitus
Etusivu| kertakäyttöiset höyryt| ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2310 | Elf Bar 5000 Charge Time mansikka jäätä

ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2310 | Elf Bar 5000 Charge Time mansikka jäätä

Malli: : 6R28V2310

normaalihinta Hintaa ei saatavilla
powerby cards

americano ice:
on suosittu e-savukkeen maku, joka tunnetaan kahviloissa yleisesti käytetyn jääkahvin kokemuksesta. se tarjoaa tyypillisesti kahvin runsautta yhdistettynä virkistävään jään tunteeseen. Tämä ainutlaatuinen makuyhdistelmä, jossa on erottuvia kahvin tuoksuja ja jäisiä elementtejä, tekee siitä suositeltavan valinnan niille, jotka etsivät kahvin inspiroimaa vapea. kahvin laajalle levinneen houkuttelevuuden vuoksi "americano ice" on yleensä maustettu valikoima kahvin ystäville ja niille, jotka etsivät elvyttävää höyrytyskokemusta. jäähdytyslaadunsa ansiosta se on usein sopiva valinta kuumalle säälle tarjoten sekä kofeiinipotkun että viilentävän tunteen.

omenajää:
joka tyypillisesti toistaa virkistävän tunteen puremasta rapeaa, pakkasta omenaa kuumana päivänä. Tämä maku yhdistää omenoiden makean olemuksen viileään ja virkistävään kierteeseen. se tarjoaa ihanan tasapainon makeutta ja viileyttä, joten se on maustettu valinta niille, jotka nauttivathedelmävaikutteisia ja virkistäviä vape-elämyksiä. omenoiden luonnollisen makeuden ja "omenajään" jäisen elementin yhdistelmä tarjoaa harmonisen ja elvyttävän höyrystymisen. jos arvostat omenoiden makua ja etsit höyrytyselämystä, joka tarjoaa miellyttävän viilentävän vaikutuksen, "omenajää" saattaa olla ihanteellinen valinta sinulle.

sininen razz-jää: Se yhdistää asiantuntevasti mustikoiden ja vadelmien luonnollisen makeuden saumattomasti integroituun jäiseen elementtiin tarjoten syvästi tyydyttävän ja virkistävän höyrytyskokemuksen. se juhlii mustikoiden ja vadelmien mehukasta makeutta ja runsautta ja tarjoaa samalla elvyttävää viileyttä, joka jättää sinut virkeäksi. tämä maku harmonisoi makeutta raikkaalla kylmällä.

Vesimelonijää:
perii täydellisesti bc5000-vesimelonijäämaun edut. on virkistävä ja virkistävä sekoitus, jossa vesimelonin makea ja mehukas maku yhdistyy viileään mentolikierteeseen. jokaisen sisääntulon kanssahale, koet juuri viipaloidun vesimelonin eloisan ja mehevän olemuksen. maku tuo luonnollista makeutta, joka kuljettaa sinut välittömästi auringonpaisteeseen kesäpäivään.

rypälejää:
Tässä maussa yhdistyvät usein rypäleiden makeat ja hedelmäiset ominaisuudet jäähdytettyyn tunne. se on maku, joka löytää tasapainon rypäleiden luonnollisen makeuden ja virkistävän viileyden välillä, joten se on suosittu valinta niille, jotka nauttivat hedelmäisistä mauista elvyttävällä kierteellä. ''Gree ice'' tarjoaa harmonisen sekoituksen rypäleen makeutta ja jääkylmää elementtiä tarjoten ihastuttavan ja virkistävän höyrytyskokemuksen. Jos arvostat rypäleiden makua ja etsit höyrytyselämystä, jossa hedelmäinen makeus yhdistyy virkistävään viileyteen, "rypälejää" voi olla täydellinen valinta sinulle.

Persikkajää:
Jokaisella sisäänhengityksellä voit nauttia auringon kypsyneiden persikoiden mehukkaasta ja mehevästä olemuksesta. maku heijastaa kokemustapuremalla täydellisesti kypsää persikkaa, tuoden sen luontaista makeutta ja ripaus kiehtovaa makuhermojasi. persikan maku on aito ja vangitsee hedelmän puhtaimman muodon.
Kun uloshengitetään, raikas, virkistävä mentolituuli pyyhkäisee makuusi. jäinen tunne lisää virkistävän ulottuvuuden yleiseen makuprofiiliin luoden ihastuttavan kontrastin makeiden persikkaiden arvojen kanssa. mehukkaan persikan ja viilentävän mentolin yhdistelmä tuottaa harmonisen sekoituksen, joka jättää ilahduttavan ja virkistävän tunteen.

  Ananasjää:
  Yhdistää luonnollisen ananaksen makeutta ja mehukkuutta virkistävällä kierteellä. tämä maku tarjoaa ihastuttavan ananaksen maun ja siihen liittyy innostava jäinen tunne. se on tyypillisesti harmoninen profiili, jossa hedelmäinen makeus sekoittuu virkistävään viileyteen. se on erinomainen valinta virkistävälle kokemukselle, varsinkin kun tarvitset noudon tai kuumalla säällä.

  mansikkajää:
  sekoittaa mansikoiden luonnollisen makeuden ja hedelmäisen olemuksen virkistävään jäiseen tunteeseen, joten se on erinomainen valinta nopeaan noutoon erityisesti kuumalla säällä. se tarjoaa todella virkistävän kokemuksen vappereille.

  mansikkakiivijää:
  maku, joka yhdistää harmonisesti mansikoiden makeutta ja kiivien makua, jota korostaa raikas jäinen käänne. tämä seos luo monikerroksisen hedelmämakuprofiilin, joka kuljettaa makuhermosi trooppiseen keitaan.
  Se on suosittu valinta, varsinkin kun tarvitset elvyttävää nostoa tai paahtavana päivänä. ''mansikkakiivijää'' erottuu yhtenä bc10000-mallimme maustetuimmista mausteista.

  mustikkajää:
  Tämän tuotteen kypsien mustikoiden maku on ihastuttava ja virkistävä. kun hengität ulos, koet virkistävän mintun viileyden. jäinen sävy parantaa yleistä viileyttä antaen sinulle virkistävän tunteen.

  paketti sisältää:
  1 * elfbar bc10000 kertakäyttöinen vape


  Uudet toimitusprosessi- ja seurantailmoitukset

   

  Olemme ylpeitä voidessamme käsitellä tilauksesi nopeasti, sillä useimmat tilaukset lähtevät laitokseltamme alle 24 tunnissa. Suuren kysynnän aikana käsittely voi kestää jopa 72 tuntia. Käytämme vape-sähköpostien luotettavaa toimitusverkostoa varmistaaksemme pakettisi nopean toimituksen.

   

  Kassalla saat toimitustavan ja arvioidut toimitusajat, jotka voivat vaihdella sijainnin ja paikallisen palveluntarjoajan mukaan. Seurantasähköposti lähetetään sinulle automaattisesti, kun tilaus on käsitelty laitoksessamme.

   

  *Huomaa, että kaikki siirtoajat ovat arvioita eivätkä sisällä viikonloppuja tai pyhäpäiviä.

   

  Jos olet Yhdysvaltojen keskilännessä tai itäosassa, tilauksesi voi käydä läpi kaksivaiheisen toimitusprosessin.

   

  Jos haluat optimoida säästöjä ja säästää toimituskuluissa, harkitse tilauksen ostamista kerralla.

   

  PUDOpoint - Noutomahdollisuus paikalliselta yritykseltä

   

  Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä PUDOpointin kanssa tarjotaksemme kätevän ja turvallisen noutopisteen paikallisessa yrityksessä lähelläsi!

   

  Tiimimme lähettää pakettisi PUDO-paikkaan, jonka valitsit kassalla postinumerohaun perusteella. Kun tilaus on toimitettu yrityksen toimipaikkaan, saat sähköposti-ilmoituksen, että se on valmis noudettavaksi sekä osoitepaikan, tilausnumeron ja aukioloajat.

   

  Voit noutaa paketit sinulle sopivaan aikaan ja paikasta huolehtimatta ovelle jäävistä paketeista, kun olet ulkona!

   

  Uusi palvelun kattavuus

   

  Saatat huomata, että emme pysty toimittamaan joillekin asiakkaillemme pääasiassa logististen rajoitusten tai alueellisen kuljetuspalvelun puutteen vuoksi tietyillä alueilla Yhdysvaltojen mannerosassa. Yli 20 paikallisen alueellisen operaattorin toimitusverkostomme kuitenkin laajenee viikoittain, joten rekisteröidy saadaksesi ilmoituksen, kun voimme jälleen lähettää sinulle!

   

  Jos emme pysty toimittamaan määränpäähäsi, ilmoitetaan kassalla. Muista tarkistaa postinumeromme ja tilata ilmoituksia. Lisäksi, kirjaudu meihin myöhemmin, koska lisäämme palvelun kattavuutta joka viikko.

   

  Vaadittu aikuisten allekirjoituspalvelu

   

  Liittovaltion lainkäyttövallan ja lakien mukaisesti kaikki vape-postitilaukset vaativat aikuisten allekirjoitusvahvistuksen (21+) toimituksen yhteydessä sähkösavukkeisiin liittyviä tuotteita sisältävien pakettien osalta. Tämän paketin vastaanottamiseksi vastaanottajan on esitettävä asianmukainen virallinen valokuvallinen henkilöllisyystodistus toimitustyöntekijälle iän vahvistamiseksi.

   

  Adult Signature -palvelu vaatii 7 dollarin lisämaksun, ja hinnat näkyvät kassalla. Jos se on sinulle kätevämpää, voimme lähettää vape-varusteesi yrityksen osoitteeseen. Emme voi lähettää postilokeroihin.

   

  Toimitus- ja käsittelyaikataulut

   

  Kaikkien tilausten käsittely voi kestää 24–72 työtuntia, ennen kuin se lähetetään. Käsittelyjakson jälkeen asiakkaalle lähetetään automaattisesti seurantasähköpostiviesti, joka vahvistaa, että paketti on loppuvaiheessa. Toimitustapa ja arvioidut toimitusajat ilmoitetaan kassalla sijainnistasi riippuen.

   

  Kansainväliset paketit - Arviota ei ole saatavilla, seuranta näyttää liikkeen laitoksestamme ja sen saapuessa maahan (jos et ole saanut päivityksiä, ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon).

   

  Huomautus: Kiireisen lomakauden tai myynnin räjähdysmäisenä aikana käsittely voi kestää jopa 5 arkipäivää. Tiimimme työskentelee kovasti joka päivä varmistaakseen, että asiakkaat saavat paketit mahdollisimman pian, joten arvostamme suuresti kärsivällisyyttäsi.

   

  Käsittelemme tilauksia maanantaista perjantaihin klo 8.00 PST - 16.00 PST. Kuljettajat eivät käsittele tilauksia viikonloppuisin ja Lomat.

   

  Palauta lähettäjälle

   

  Kaikki uudelleenlähetyspalvelut ovat elfbar5000 yksinomaisen harkinnan varassa.

   

  Jos paketti palautetaan meille toimittamattoman osoitteen, kuten virheellisen tai puutteellisen osoitteen, vuoksi, emme ole velvollisia palauttamaan tai lähettämään korvaavia tuotteita kustannuksellamme. Jos tavarat palautetaan meille takaisin laitoksellemme, hyvitetään postikulut vähennettynä.

   

  Jos paketti palautetaan lähettäjälle, koska rahdinkuljettaja ei voinut kerätä aikuisen allekirjoitusta ja todistetta henkilöllisyystodistuksesta, elfbar5000 pidättää oikeuden vähentää 1 5 dollarin varastointimaksu tilauksen hyvityksestä. Lisäksi elfbar5000 pidättää oikeuden lähettää vaihtotilauksen uudelleen vasta sen jälkeen, kun alkuperäinen pakkaus on palautettu meille ja käsitelty, eikä meillä ole velvollisuutta lähettää niitä uudelleen omalla kustannuksellamme.

   

  valtion määräykset

   

  Tilaukset, joissa on kiellettyjä tuotteita, poistetaan ja peruutetaan tilauksesta sillä edellytyksellä, että koko tilaus peruutetaan ja hyvitetään, kun taas muu paketti käsitellään normaalisti.

   

  Kaikki Vape-myynti on rajoitettu seuraaviin paikkoihin ja voi ulottua muille alueille, joita ei ole lueteltu tässä:

   

  Osavaltiot - Arkansas, Maine, Oregon, Utah ja Vermont

  Kaupungit - San Francisco, Anchorage

   

  Maustettujen E-nesteiden myynti on rajoitettu seuraaviin paikkoihin ja se voi ulottua muille alueille, joita ei ole lueteltu tässä:

   

  Osavaltiot - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Kaupungit - Chicago, Washington DC

   

  Huomaa, että annettu rajoitusten luettelo ei ole tyhjentävä. Rajoitukset voivat vaihdella osavaltioittain, ja ne voivat ulottua useisiin tuoteluokkiin kunkin lainkäyttöalueen sisällä eri puolilla maata. Lisäksi kuponkien käyttöä voidaan rajoittaa lainkäyttöaluekohtaisten rajoitusten vuoksi.

   

  Kansainväliset tilaukset

   

  Jos maatasi/osavaltiotasi ei ole luettelossa kassaprosessin aikana, emme voi tällä hetkellä hyväksyä maksua maastasi tai lähettää sinne.

   

  Kaikki myydyt tuotteet on listattu ei muunneta automaattisesti paikalliseksi valuutaksi. elfbar5000 ei ole vastuussa kansainvälisiin tilauksiin liittyvistä muuntomaksuista.

  Kaikki tullit, verot, arvonlisävero ja kuljetuspalveluun liittyvät maksut eivät kata, ja asiakkaat ovat vastuussa näistä maksuista. Lisäksi elfbar5000 ei ole vastuussa mistään viranomaisten takavarikoista tai pysäyttämistä paketeista tai kansainvälisistä tullimaksuista.

   

  Jos paketista on aiheutunut ylimääräisiä toimituskuluja, kuten tullin hylkääminen, väärä toimitus tai lähettäminen asiakkaalta takaisin lähettäjälle, lisäkustannukset vähennetään alkuperäisestä maksusta.

   

  Suosittelemme ottamaan yhteyttä paikallisiin viranomaisiin saadaksesi lisää sähkösavukkeita ja höyrystystuotteita koskevia sääntöjä ja määräyksiä.

   

  Kadonneet ja toimittamattomat paketit

   

  elfbar5000 vastuulla , ja kaikki vastaanottamatta jääneistä paketeista aiheutuvat ongelmat on ratkaistava asiakkaan toimesta kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen kanssa. elfbar5000 pyrkii ylläpitämään ja ratkaisemaan tällaisia asioita, ja kaikista virheellisistä toimitusongelmista on ilmoitettava 48 tunnin kuluessa viimeisestä seurantapäivityksestä.

   

  elfbar5000 ei ole vastuussa paketeista, jotka näkyvät Toimitettuina, kun ne lähetetään kolmannen osapuolen rahdinkuljettajille. Asiakkaan on ratkaistava kaikki toimitetuiksi merkittyihin lähetyksiin liittyvät ongelmat kolmannen osapuolen kuljetusyrityksen kanssa.

   

  Huomaa, että käyttäjän syöttämät virheelliset ja puutteelliset osoitetiedot aiheuttavat viivästyksiä, palautuksia ja muita ongelmia, jotka vaikuttavat tilauksesi onnistuneeseen toimitukseen. elfbar5000 ei ole vastuussa mistään kustannuksista, jotka liittyvät virheellisiin ja virheellisiin osoitteisiin . käyttäjän toimesta.

   

  Miten varaosat toimitetaan?

   

  Kaikki vaihto- ja takuulähetykset toimitetaan vakiotoimituksena.

  ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2309 | Elf Bar 5000 Sweet Menthol persikkajäätä €18.76 ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2309 | Elf Bar 5000 Sweet Menthol persikkajäätä ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2311 | Elf Bar 5000 Bc vesimeloni jäätä ELFBAR paras maku kertakäyttöinen vape bc10000 jääsarja 6R28V2311 | Elf Bar 5000 Bc vesimeloni jäätä €18.76
  Paypal Visa Payments
  Copyright © 2024 Elfbar5000.
  VAROITUS: Tuotteet myydäänCopyright © 2024 Elfbar5000.saattaa sisältää nikotiinia, erittäin riippuvuutta aiheuttavaa kemikaalia. Sivustolla tarjottavia tuotteita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden, raskaana olevien tai imettävien naisten, sydän- ja verisuonisairauksista kärsivien, kohtaushäiriöistä kärsivien tai kenenkään, jonka tulisi välttää tupakan tai nikotiinituotteiden käyttöä lääketieteellisistä syistä, käyttöön. Pidä sähkösavukkeet aina poissa lasten ulottuvilta.

  Uudet toimitusprosessi- ja seurantailmoitukset

   

  Olemme ylpeitä voidessamme käsitellä tilauksesi nopeasti, sillä useimmat tilaukset lähtevät laitokseltamme alle 24 tunnissa. Suuren kysynnän aikana käsittely voi kestää jopa 72 tuntia. Käytämme vape-sähköpostien luotettavaa toimitusverkostoa varmistaaksemme pakettisi nopean toimituksen.

   

  Kassalla saat toimitustavan ja arvioidut toimitusajat, jotka voivat vaihdella sijainnin ja paikallisen palveluntarjoajan mukaan. Seurantasähköposti lähetetään sinulle automaattisesti, kun tilaus on käsitelty laitoksessamme.

   

  *Huomaa, että kaikki siirtoajat ovat arvioita eivätkä sisällä viikonloppuja tai pyhäpäiviä.

   

  Jos olet Yhdysvaltojen keskilännessä tai itäosassa, tilauksesi voi käydä läpi kaksivaiheisen toimitusprosessin.

   

  Jos haluat optimoida säästöjä ja säästää toimituskuluissa, harkitse tilauksen ostamista kerralla.

   

  PUDOpoint - Noutomahdollisuus paikalliselta yritykseltä

   

  Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä PUDOpointin kanssa tarjotaksemme kätevän ja turvallisen noutopisteen paikallisessa yrityksessä lähelläsi!

   

  Tiimimme lähettää pakettisi PUDO-paikkaan, jonka valitsit kassalla postinumerohaun perusteella. Kun tilaus on toimitettu yrityksen toimipaikkaan, saat sähköposti-ilmoituksen, että se on valmis noudettavaksi sekä osoitepaikan, tilausnumeron ja aukioloajat.

   

  Voit noutaa paketit sinulle sopivaan aikaan ja paikasta huolehtimatta ovelle jäävistä paketeista, kun olet ulkona!

   

  Uusi palvelun kattavuus

   

  Saatat huomata, että emme pysty toimittamaan joillekin asiakkaillemme pääasiassa logististen rajoitusten tai alueellisen kuljetuspalvelun puutteen vuoksi tietyillä alueilla Yhdysvaltojen mannerosassa. Yli 20 paikallisen alueellisen operaattorin toimitusverkostomme kuitenkin laajenee viikoittain, joten rekisteröidy saadaksesi ilmoituksen, kun voimme jälleen lähettää sinulle!

   

  Jos emme pysty toimittamaan määränpäähäsi, ilmoitetaan kassalla. Muista tarkistaa postinumeromme ja tilata ilmoituksia. Lisäksi, kirjaudu meihin myöhemmin, koska lisäämme palvelun kattavuutta joka viikko.

   

  Vaadittu aikuisten allekirjoituspalvelu

   

  Liittovaltion lainkäyttövallan ja lakien mukaisesti kaikki vape-postitilaukset vaativat aikuisten allekirjoitusvahvistuksen (21+) toimituksen yhteydessä sähkösavukkeisiin liittyviä tuotteita sisältävien pakettien osalta. Tämän paketin vastaanottamiseksi vastaanottajan on esitettävä asianmukainen virallinen valokuvallinen henkilöllisyystodistus toimitustyöntekijälle iän vahvistamiseksi.

   

  Adult Signature -palvelu vaatii 7 dollarin lisämaksun, ja hinnat näkyvät kassalla. Jos se on sinulle kätevämpää, voimme lähettää vape-varusteesi yrityksen osoitteeseen. Emme voi lähettää postilokeroihin.

   

  Toimitus- ja käsittelyaikataulut

   

  Kaikkien tilausten käsittely voi kestää 24–72 työtuntia, ennen kuin se lähetetään. Käsittelyjakson jälkeen asiakkaalle lähetetään automaattisesti seurantasähköpostiviesti, joka vahvistaa, että paketti on loppuvaiheessa. Toimitustapa ja arvioidut toimitusajat ilmoitetaan kassalla sijainnistasi riippuen.

   

  Kansainväliset paketit - Arviota ei ole saatavilla, seuranta näyttää liikkeen laitoksestamme ja sen saapuessa maahan (jos et ole saanut päivityksiä, ota yhteyttä paikalliseen tullitoimistoon).

   

  Huomautus: Kiireisen lomakauden tai myynnin räjähdysmäisenä aikana käsittely voi kestää jopa 5 arkipäivää. Tiimimme työskentelee kovasti joka päivä varmistaakseen, että asiakkaat saavat paketit mahdollisimman pian, joten arvostamme suuresti kärsivällisyyttäsi.

   

  Käsittelemme tilauksia maanantaista perjantaihin klo 8.00 PST - 16.00 PST. Kuljettajat eivät käsittele tilauksia viikonloppuisin ja Lomat.

   

  Palauta lähettäjälle

   

  Kaikki uudelleenlähetyspalvelut ovat elfbar5000 yksinomaisen harkinnan varassa.

   

  Jos paketti palautetaan meille toimittamattoman osoitteen, kuten virheellisen tai puutteellisen osoitteen, vuoksi, emme ole velvollisia palauttamaan tai lähettämään korvaavia tuotteita kustannuksellamme. Jos tavarat palautetaan meille takaisin laitoksellemme, hyvitetään postikulut vähennettynä.

   

  Jos paketti palautetaan lähettäjälle, koska rahdinkuljettaja ei voinut kerätä aikuisen allekirjoitusta ja todistetta henkilöllisyystodistuksesta, elfbar5000 pidättää oikeuden vähentää 1 5 dollarin varastointimaksu tilauksen hyvityksestä. Lisäksi elfbar5000 pidättää oikeuden lähettää vaihtotilauksen uudelleen vasta sen jälkeen, kun alkuperäinen pakkaus on palautettu meille ja käsitelty, eikä meillä ole velvollisuutta lähettää niitä uudelleen omalla kustannuksellamme.

   

  valtion määräykset

   

  Tilaukset, joissa on kiellettyjä tuotteita, poistetaan ja peruutetaan tilauksesta sillä edellytyksellä, että koko tilaus peruutetaan ja hyvitetään, kun taas muu paketti käsitellään normaalisti.

   

  Kaikki Vape-myynti on rajoitettu seuraaviin paikkoihin ja voi ulottua muille alueille, joita ei ole lueteltu tässä:

   

  Osavaltiot - Arkansas, Maine, Oregon, Utah ja Vermont

  Kaupungit - San Francisco, Anchorage

   

  Maustettujen E-nesteiden myynti on rajoitettu seuraaviin paikkoihin ja se voi ulottua muille alueille, joita ei ole lueteltu tässä:

   

  Osavaltiot - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Kaupungit - Chicago, Washington DC

   

  Huomaa, että annettu rajoitusten luettelo ei ole tyhjentävä. Rajoitukset voivat vaihdella osavaltioittain, ja ne voivat ulottua useisiin tuoteluokkiin kunkin lainkäyttöalueen sisällä eri puolilla maata. Lisäksi kuponkien käyttöä voidaan rajoittaa lainkäyttöaluekohtaisten rajoitusten vuoksi.

   

  Kansainväliset tilaukset

   

  Jos maatasi/osavaltiotasi ei ole luettelossa kassaprosessin aikana, emme voi tällä hetkellä hyväksyä maksua maastasi tai lähettää sinne.

   

  Kaikki myydyt tuotteet on listattu ei muunneta automaattisesti paikalliseksi valuutaksi. elfbar5000 ei ole vastuussa kansainvälisiin tilauksiin liittyvistä muuntomaksuista.

  Kaikki tullit, verot, arvonlisävero ja kuljetuspalveluun liittyvät maksut eivät kata, ja asiakkaat ovat vastuussa näistä maksuista. Lisäksi elfbar5000 ei ole vastuussa mistään viranomaisten takavarikoista tai pysäyttämistä paketeista tai kansainvälisistä tullimaksuista.

   

  Jos paketista on aiheutunut ylimääräisiä toimituskuluja, kuten tullin hylkääminen, väärä toimitus tai lähettäminen asiakkaalta takaisin lähettäjälle, lisäkustannukset vähennetään alkuperäisestä maksusta.

   

  Suosittelemme ottamaan yhteyttä paikallisiin viranomaisiin saadaksesi lisää sähkösavukkeita ja höyrystystuotteita koskevia sääntöjä ja määräyksiä.

   

  Kadonneet ja toimittamattomat paketit

   

  elfbar5000 vastuulla , ja kaikki vastaanottamatta jääneistä paketeista aiheutuvat ongelmat on ratkaistava asiakkaan toimesta kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen kanssa. elfbar5000 pyrkii ylläpitämään ja ratkaisemaan tällaisia asioita, ja kaikista virheellisistä toimitusongelmista on ilmoitettava 48 tunnin kuluessa viimeisestä seurantapäivityksestä.

   

  elfbar5000 ei ole vastuussa paketeista, jotka näkyvät Toimitettuina, kun ne lähetetään kolmannen osapuolen rahdinkuljettajille. Asiakkaan on ratkaistava kaikki toimitetuiksi merkittyihin lähetyksiin liittyvät ongelmat kolmannen osapuolen kuljetusyrityksen kanssa.

   

  Huomaa, että käyttäjän syöttämät virheelliset ja puutteelliset osoitetiedot aiheuttavat viivästyksiä, palautuksia ja muita ongelmia, jotka vaikuttavat tilauksesi onnistuneeseen toimitukseen. elfbar5000 ei ole vastuussa mistään kustannuksista, jotka liittyvät virheellisiin ja virheellisiin osoitteisiin . käyttäjän toimesta.

   

  Miten varaosat toimitetaan?

   

  Kaikki vaihto- ja takuulähetykset toimitetaan vakiotoimituksena.

  Product Inquiry Popup

  MEN'S SIZES                                  
  US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
  UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  WOMEN'S SIZES                                  
  US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
  UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  YOUTH SIZES                                  
  US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
  EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
  CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25